• خانه
  • >
  • بازی
  • >
  • بررسی بازی دی ویژن ۲ – The Division 2 + ویدیو (تریلر) و گالری تصاویر

بررسی بازی دی ویژن ۲ – The Division 2 + ویدیو (تریلر) و گالری تصاویر

  • توسط WentWorthMiller
  • ۵ سال قبل
  • ۲۴
بررسی بازی دی ویژن 2 - The Division 2

بازی دیویژن ۲ – The Division 2 در سال ۲۰۱۶، یکی از مورد‌انتظار‌ترین و شاید هم مهم‌ترین بازی سال برایم بود که پس از نمایش اولین تریلرش، علاقه خاصی نسبت به آن پیدا کرده بودم و خب منتظر تجربه اثری بودم که بتوانم برای مدت خیلی طولانی به‌تنهایی یا همراه‌با دوستانم در نیویورک زمستانی‌اش که اتمسفر فوق‌العاده‌ای داشت، به ماجراجویی بپردازم. اما خب دیویژن پس از انتشار، با آن اثری که باید می‌شد فاصله داشت و مخصوصا پس از ساعات اولیه جذاب در یک نوع لوپ تکرار گرفتار می‌شد که حتی بخش‌هایی مثل دارک زون هم نمی‌توانستند آنطور که باید و شاید آن را از این وضعیت خارج کنند. البته که در ادامه یوبی‌سافت با پشتیبانی بسیار خوب از این بازی مثل خیلی از ساخته‌هایش توانست آن را هم به وضعیت مناسب‌تری برساند اما به‌شخصه نتوانستم خیلی لذتی از ساخته استودیو مسیو ببرم و به همین دلیل هم راستش را بخواهید، شوق به مراتب کم‌تری برای تجربه نسخه دوم بازی داشتم. اما اجازه بدهید پیش از هر چیز، بگویم که بازی دیویژن ۲ – The Division 2 دقیقا همان تجربه‌ای است که در سال ۲۰۱۶ انتظارش را از نسخه اول داشتیم و خب بازی آنقدر ویژگی مثبت و دوست‌داشتنی دارد که حتی چند ایراد جزئی‌ترش هم در لابه‌لای آن‌ها گم می‌شوند و حتی اگر اندک علاقه‌ای به بازی‌های شوتر و علی‌الخصوص نقش آفرینی داشته باشید، می‌توانید با ورود به شهر واشنگتن و قرار گرفتن در قامت یک مامور گروه دیویژن، یکی از بهترین بازی‌های چند سال اخیر در این ژانر‌ها را تجربه کنید. پیش از اینکه به‌سراغ بررسی مفصل‌تر بازی برویم، پیشنهاد می‌کنم بررسی ویدیویی بازی دی ویژن ۲ – The Division 2 را تماشا کنید:

برای اینکه نقاط قوت و ضعف دیویژن را شناسایی کنیم، اول باید هدف بازی را بدانیم و با خودمان به این نتیجه برسیم که از تجربه کردن این اثر، دنبال چه چیزی هستیم. خب اگر شما از آن دست بازیکنانی هستید که در ورای هرچیزی یک داستان غنی، ارزشمند و تأثیرگذار برای‌تان مهم است، بهتر است کلا قید بازی کردن دی ویژن ۲ – The Division 2 را بزنید. چون داستان در دی ویژن ۲ – The Division 2 در ساده‌ترین و سطحی‌ترین شکل ممکن است و صرفا پس از یک سکانس درگیری، شخصیت ما متوجه می‌شود که باید خودش را به واشنگتن برساند و پس از آن هم همه‌چیز در باز پس گرفتن این شهر از گروه‌های مختلفی که آن را کنترل می‌کنند و چند ماجراجویی دیگر خلاصه می‌شود. البته که بازی میان پرده‌های سینمایی دارد و لابه‌لای مراحل اصلی‌اش سعی می‌کند داستانی هم روایت کرده باشد اما خب واقعیت این است که دیویژن ۲ از حیث کلیت داستانی و روایت چیزی برای شگفت‌زده کردن مخاطبش ندارد و همه‌چیز بی‌نهایت کلیشه‌ای و ساده است. اما آیا ضعف در کلیت داستان، بدین معنی است که دیویژن ۲ بخش داستانی کسل‌کننده و فاقد جذابیتی دارد؟ اصلا و ابدا! درواقع با اینکه شاید داستان بازی عاری از هر نوع جذابیت یا پیچیدگی خاص باشد، اما بخش داستانی اثر که حداقل چیزی نزدیک به ۲۰ ساعت محتوا دارد، آنقدر از حیث گیم‌پلی و طراحی مراحل دوست‌داشتنی است که بتوانیم بدون توجه به ضعیف بودن داستانی که بازی برایمان روایت می‌کند از آن لذت ببریم.

در بخش داستانی بازی دیویژن ۲ – The Division 2، مثل خیلی از آثار نقش آفرینی دیگر شاهد مراحل اصلی و مراحل فرعی هستیم که ساختار آن‌ها، شباهت زیادی به نسخه پیشین مجموعه و همینطور خیلی از بازی‌های جهان‌باز دیگر یوبی‌سافت دارد. مراحل اصلی بازی به مواردی چون آزاد کردن شخصی از دست گروه‌های دیگر، تصرف یک منطقه یا ازبین‌بردن دشمنان مربوط می‌شوند و خب برای انجام آن‌ها، بازی سطح پیشنهادی دارد که اگر پایین‌تر از این سطح باشید، کار ساده‌ای در کامل کردن آن مرحله نخواهید داشت. نقطه قوت و جذابیت اصلی مراحل اصلی بازی، در طراحی بسیار خوب آن‌ها است و با اینکه شاید هدف مرحله خیلی مورد تازه یا بیش از حد جذابی نباشد، اما چالشی که هر مرحله پیش‌روی بازیکن قرار می‌دهد و لذت پشت سر گذاشتن این چالش‌ها، واقعا ارزشمند است. در نگاه اول، این مسئله که برای پشت سر گذاشتن هر مرحله اصلی بهتر است به سطح خاصی رسیده باشیم، شاید کمی جالب به نظر نرسد؛ چرا که قبلا هم در بازی‌های دیگر مشاهده کرده‌ایم که اقدامات و محدودیت‌های اینچنینی که وسیله‌ای برای مجبور کردن بازیکنان به تجربه مراحل فرعی هستند، می‌توانند منجر به حوصله‌برشدن بازی مخصوصا در طولانی‌مدت شوند. خب دی ویژن ۲ – The Division 2 با اینکه چنین ساختاری دارد و از این طریق می‌خواهد بازیکنان مراحل فرعی‌اش را هم تجربه کنند، اما آنچه که روند بازی را از تکراری‌شدن نجات می‌دهد، کیفیت خوب مراحل فرعی و فعالیت‌های جانبی است که اگر نگوییم جذاب‌تر از مراحل اصلی هستند، حداقل در همان سطح کیفی با آن‌ها قرار می‌گیرند.

به بیان بهتر، فعالیت‌های جانبی در بازی دیویژن ۲ – The Division 2 آنقدر متنوع هستند و طراحی خوبی دارند که شاید در ابتدا صرفا از سر اجبار و برای افزایش سطح به سراغ‌شان برویم، اما پس از تجربه کردن چند مورد از آن‌ها نه فقط برای این منظور که بیشتر به خاطر جذابیت ذاتی خود آن‌ها است که به تجربه کردن‌شان تشویق می‌شویم و حتی شاید در دقایقی از بازی سطح‌مان برای انجام مرحله اصلی کافی هم باشد اما خب ترجیح بدهیم فعلا سرگرم مراحل فرعی باشیم و از لوت فوق‌العاده یا پاداش‌های ارزشمند دیگری که در اختیارمان قرار می‌دهند لذت ببریم. مراحل فرعی بازی، تنوع بسیار بالایی دارند؛ به طوریکه در یک نوع از آن‌ها باید پایگاه‌های تصرف‌شده توسط گروه‌های دشمن را آزاد کنیم و در اختیار گروه خودی قرار بدهیم یا در نوعی دیگر، مانع از کشته شدن مردم بی‌گناه توسط دشمنان شویم. موارد دیگری مثل کشتن اشخاص خاص هم در بین مأموریت‌های فرعی دیده می‌شوند که خب همه و همه، باعث شده‌اند تا این مأموریت‌ها برعکس نسخه اصلی، ارزش تجربه کردن را داشته باشند و صرفا دلیلی برای طولانی‌تر کردن گیم‌پلی بازی به شکلی خسته‌کننده نباشند.

از دست نده:  دیویژن 2 - The Division 2 در صدر پردانلودترین بازی های فروشگاه پلی استیشن در ماه مارس 2019

اما به مسئله پاداش اشاره کردیم و یکی دیگر از مواردی که ما را به تجربه مراحل فرعی یا در کل دیویژن ۲ – The Division 2 ترغیب می‌کنند، همین سیستم پیشرفت و لوت بازی است. دیویژن ۲، در اصل و به تعریف خود سازندگانش، یک بازی شوتر اما با المان‌های نقش آفرینی است. خب نظر من را بخواهید، با اینکه این تعریف درست است اما جنبه‌های نقش آفرینی دیویژن ۲ حتی به مراتب غنی‌تر و کامل‌تر از جنبه‌های شوتر و اکشنش هستند و این ساخته استودیو مسیو، یکی از کامل‌ترین تجربیات نقش آفرینی است که این روز‌ها می‌توانید تجربه کنید؛ آنقدر کامل و عالی که در دقایقی از تجربه کردن بازی، حس و حالی چون بازی کردن شاهکار‌های فراموش‌نشدنی سبک نقش آفرینی چون Dragon Age، Skyrim، The Witcher 3 یا Fallout 3 داشتیم. بله می‌دانم که هرکدام از این بازی‌ها اتمسفر و حس‌و‌حال منحصر‌به‌فردی دارند اما خب نقطه اشتراک بین همه آن‌ها، آن عناصر غنی و اعتیادآور نقش آفرینی است که باعث می‌شود تا بتوان ساعت‌های خیلی طولانی سرگرم گشت‌و‌گذار در دنیا‌هایشان شد و برای پیدا کردن لوت بهتر یا رسیدن به سطحی بالاتر و آزاد کردن قابلیت‌های نو، تجربه‌شان کرد و خب بازی دیویژن ۲ – The Division 2 همچنین عناصری را در خودش دارد و برای همین هم به جرات می‌توانم المان‌هاش نقش آفرینی آن را جزو بهترین‌ها بدانم.

برای مثال، سیستم لوت در دی ویژن ۲ – The Division 2 واقعا عالی است و سازندگان ازطریق این سیستم، برای هر کاری که شما در بازی انجام می‌دهید، به روش‌های مختلفی ارزش قائل می‌شوند. مثلا اگر مراحل اصلی را انجام دهید، علاوه‌بر پاداش‌هایی چون XP که دریافت می‌کنید، با کشتن باس‌ها معمولا آیتم‌های بسیار ارزشمندی هم کسب می‌کنید که استفاده کردن از آن‌ها در ادامه مسیر خود انگیزه‌ای برای تجربه کردن بازی است. یا مراحل فرعی بازی هم هرکدام چنین لوت و آیتم‌هایی را در اختیارمان قرار می‌دهند و برای به‌دست آوردن آن‌ها هم که شده به انجام دادن این مراحل علاقه‌مند می‌شویم. مثلا یکی از انواع مراحل فرعی بازی، تصرف پایگاه‌های مربوط‌به گروه‌های دیگر است که پس از موفق شدن در این کار، به اتاق تجهیزات این پایگاه‌ها دسترسی پیدا می‌کنیم و می‌توانیم آیتم‌های بسیار با‌ارزش موجود در آن‌ها را به‌دست بیاوریم. علاوه‌بر لوت، دی ویژن ۲ – The Division 2 حتی از حیث ارائه آن حس پیشرفت که باید در هر بازی نقش آفرینی وجود داشته باشد هم عملکرد خیلی خوبی دارد. با افزایش سطح شخصیت، قادر خواهید بود یک سری پرک‌های همیشه فعال را باز کنید که هرکدام به‌نوعی قدرت و قابلیت‌های شما را بهبود می‌بخشند و علاوه‌بر آن، در هر سطح امکان آزاد کردن یک قابلیت ویژه را خواهید داشت؛ قابلیت‌هایی که در آنِ واحد می‌توانید دو مورد از آن‌ها را داشته باشید و در حین نبرد‌ها، فعال‌شان کنید. این قابلیت‌ها هم تنوع خوبی دارند و مثلا در یکی از آن‌ها می‌توانید یک تورت را روی زمین قرار دهید و دشمنان‌تان را به آتش بکشید یا در مورد دیگر، می‌توانید سلامتی خودتان و هم تیمی‌هایتان را بهبود ببخشید و حتی یک سپر هم در بین قابلیت‌های ویژه وجود دارد که برای دقایقی شما را از گزند حملات دشمنان در امان نگه می‌دارد. هر قابلیت ویژه البته خود انواع مختلفی دارد و به مرور قادر خواهید بود انواع مختلف آن‌ها را هم با خرج SHD آزاد کنید. دیویژن ۲ همچنین قابلیت‌های زیادی برای شخصی‌سازی ظاهر سلاح و کاراکتر هم در اختیارتان قرار می‌دهد که برای باز کردن آن‌ها، هم می‌توانید از پاداش‌هایی که با تجربه بازی کسب می‌کنید استفاده کنید و هم سراغ خرید‌های درون برنامه‌ای بروید؛ با اینکه هنوز هم برای استفاده از گزینه‌های شخصی‌سازی جذاب بازی مخاطب را به سمت خرید‌های درون برنامه‌ای سوق می‌دهد، اما صرفا با تجربه کردن اثر هم می‌توانید آنقدر آیتم به دست بیاورید که نیازی به استفاده از چنین خرید‌هایی نداشته باشید.

اما درکنار المان‌های نقش آفرینی بسیار غنی، دی ویژن ۲ – The Division 2 یک شوتر با حس و حال تاکتیکی هم به‌شمار می‌رود و از قضا در این زمینه هم یکی از بهترین‌ها است. ساخته استودیو مسیو، گان‌پلی واقعا جذابی دارد و یکی از بهترین گان پلی‌های مبتنی بر سنگرگیری را ارائه می‌دهد. این مسئله وقتی جذاب‌تر می‌شود که بدانیم هوش مصنوعی دشمنان هم در بازی عالی پیاده شده است و آن‌ها به بهترین شکل ممکن، سنگر می‌گیرند و حتی با حرکت‌های منطقی در محیط سعی می‌کنند از جهات مختلف به شما نزدیک شوند. این مسائل در ترکیب باهم، جنبه‌های اکشن بازی را بی‌نهایت پرتنش و نفس‌گیر کرده‌اند و حتی باعث می‌شوند تا مراحل بازی هم به‌لطف این اکشن‌های جذاب، بیش‌ازپیش جذاب‌تر شوند. حتی در ادامه بهبود‌های بازی در مقایسه با نسخه اول، تنوع دشمنان هم به مراتب بهتر از قبل شده است و طراحی‌شان هم به شکلی است که برای رو‌به‌رو شدن با هر نوع از آن‌ها باید تاکتیک و برنامه‌ریزی درستی داشته باشید. همه این‌ها در ترکیب باهم، به اثری تبدیل شده‌اند که هم به حد کافی یک شوتر سوم‌شخص با المان‌های تاکتیکی بسیار دوست‌داشتنی است و هم یک اثر نقش آفرینی بی‌نهایت غنی و کامل. حتی عناصر جزئی‌تری چون ساخت‌و‌ساز، ارتقای پایگاه‌ها، استخدام افراد جدید برای پایگاه‌ها و موارد دیگر هم به شکل مناسبی در بازی قرار گرفته‌اند و همه این‌ها، باعث می‌شوند تا نقطه قوت اصلی دیویژن ۲ – The Division 2، همان نقطه ضعف نسخه اول در زمان انتشار یعنی محتوا باشد؛ به بیان بهتر، کیفیت محتوا در این بازی به قدری غنی و عالی است که هر سلیقه‌ای می‌تواند چیزی برای دوست داشتن در دی ویژن ۲ – The Division 2 پیدا کند و خب اگر فکر می‌کنید تا اینجا در مورد همه محتویات اثر صحبت کرده‌ایم، سخت در اشتباهید!

از دست نده:  سم لیک: بازی Death Stranding مرزها را جابه‌جا می‌کند

بررسی بازی دی ویژن 2 - The Division 2

دیویژن ۲ – The Division 2 درکنار داشتن یک بخش داستانی تقریبا ۲۰ ساعته، با تمام شدن این بخش به پایان نمی‌رسد؛ بلکه پایان بخش داستانی تازه شروعی برای End Game اثر است که در آن، اتفاقات جدیدی در شهر واشنگتن رخ می‌دهند و با چالش‌های جدیدی رو‌به‌رو می‌شویم که خب برای اسپویل نشدن داستان و کلیت بازی، اشاره‌ای به آن‌ها نمی‌کنیم. اما در همین حد باید گفت که دیویژن ۲ با رسیدن بازیکن به سطح ۳۰ و تمام کردن بخش داستانی‌اش، تازه شروع مجددی را تجربه می‌کند و از این نقطه به بعد هم باز بی‌نهایت جذاب و اعتیادآور دنبال می‌شود. همچنین یکی از نقاط قوت اصلی نسخه قبلی، در این نسخه هم برگشته و این بازی هم یکی از بهترین آثار برای تجربه به شکل Co-Op است. شما قادر هستید مراحل مختلف بازی را همراه‌با بازیکنان دیگر نهایتا در گروه‌های چهارنفره تجربه کنید و خب این ویژگی مخصوصا در End Game بازی بسیار مهم است؛ چرا که این بخش درجه سختی بالایی دارد و بیشتر هم با این هدف طراحی شده تا بازیکنان با همکاری یکدیگر مأموریت‌های آن را انجام دهند. تجربه Co-Op بازی، به بهترین شکل ممکن آن حس همکاری در یک بازی ویدیویی را به‌تصویر می‌کشد و حس تنش و لذت بازی هم در این حالت به مراتب بیشتر و بالاتر از زمانی است که به‌تنهایی مراحل را پیش می‌برید. البته در این قسمت بد نیست به این نکته هم اشاره کنیم که دیویژن ۲، یک بازی تماما آنلاین است و خب متاسفانه امکان دسترسی مستقیم به سرور‌های آن از کشور ما فراهم نیست. این مسئله باعث شد تا ما هم برای بررسی بازی مجبور به استفاده از روش‌های تغییر IP شویم که مخصوصا روی کنسول، استفاده از این روش‌ها دردسر‌های زیادی دارد و حتی تاثیرش را روی پینگ بازی هم نشان می‌دهد و زمانی‌که مشغول تجربه بازی به شکل Co-Op بودم یا به سراغ بخش‌های دیگری چون دارک زون و کانفلیکت می‌رفتم، این مورد بی‌نهایت آزاردهنده می‌شد. البته این مسئله، یک ایراد برای بازی دی ویژن ۲ – The Division 2 نیست و به همین دلیل هم تاثیری در نمره نهایی آن نخواهد داشت اما پیش از رفتن به سراغ بازی بهتر است این نکته را هم مدنظر داشته باشید.

خب به بحث اصلی‌مان برگردیم و بیشتر، در مورد محتویات بازی صحبت کنیم. حال که با بخش داستانی اثر آشنا شدیم، بد نیست بدانیم که دی ویژن ۲ – The Division 2 به جز این قسمت حالت‌های دارک زون و کانفلیکت را هم ارائه می‌دهد. در نسخه اول شاهد یک دارک زون بودیم که این مورد در نسخه دوم، به سه مورد افزایش داشته است. دارک زون‌ها ازطریق مراحلی باز می‌شوند که با تجربه کردن مراحل بخش داستانی می‌توانید به آن‌ها دسترسی داشته باشید و خب کلیت دارک زون، شبیه به نسخه اول است اما سازندگان با اعمال تغییراتی باعث شده‌اند تا بازیکنان بیشتر از قبل برای ورود به این بخش تشویق شوند. در دارک زون‌ها شما شاهد بازیکنان دیگر و همینطور دشمنان کنترل‌شده توسط مصنوعی خواهید بود و می‌توانید با همکاری هم به سراغ کشتن این دشمنان بروید یا اینکه نه حمله کردن به سایر بازیکنان را انتخاب کنید و از این طریق، تبدیل به یک Rogue شوید. تبدیل شدن به روگ، به مراتب جذاب‌تر از نسخه قبلی است و پاداش‌هایی که بازی برای زنده ماندن در این حالت در نظر گرفته، خود به خود بازیکنان را تشویق می‌کنند تا با حمله کردن به سایر بازیکنان یا حتی انجام کار‌های دیگری مثل دزدی تبدیل به روگ شوند. البته که روگ بودن هم خود سطوح مختلفی دارد و با بالا‌تر رفتن سطح روگ شما،‌ شانس‌تان برای کسب آیتم‌های ارزشمند‌تر بالا می‌رود و البته که ریسک کشته شدن‌تان توسط سایر بازیکنان هم افزایش پیدا می‌کند. در کل بخش دارک زون بازی، یک تجربه جدید و متفاوت در بین تجربیات چندنفره است و در نسخه دوم، به همان پتانسیلی رسیده که سازندگان در نسخه اول قصد رسیدن به آن را داشتند. همین هم صرفا گشت‌و‌گذار در دارک زون، انجام کار‌های مختلف در آن و درنهایت خارج کردن لوت از این محیط توسط هلی‌کوپتر را به کاری بی‌نهایت پرتنش تبدیل می‌کند. همچنین این را هم در نظر داشته باشید که پیشرفت‌های دارک زون مجزا از پیشرفت‌های بخش داستانی هستند و با هر سطحی که در ابتدا وارد این بخش شوید، سطح دارک زون شما صفر خواهد بود و باید با تجربه بیشتر و بیشتر آن اقدام به افزایش سطح کنید و پرک‌های مخصوص دارک زون را از این طریق به‌دست بیاورید. حتی در دارک زون قابلیت سلاح‌ها و تجهیزات هم وارد حالت نرمال می‌شود تا تجربه این بخش متعادل‌تر و بالانس‌تر باشد.

از دست نده:  انتشار تریلر بازی The Crew 2 توسط کمپانی یوبی سافت

البته انتقادی هم می‌توان به بخش دارک زون داشت و آن هم اینکه این بخش، بیشتر با این دید طراحی شده که بازیکنان درکنار دوستان و به شکل گروهی به تجربه آن بپردازند؛ چرا که وقتی تنها وارد دارک زون شوید، در اکثر مواقع با بازیکنانی رو‌به‌رو خواهید شد که به شکل گروهی در حال تجربه این بخش هستند و خب این ناخودآگاه باعث می‌شود تا آن‌ها خیلی راحت بتوانند شما را از بین ببرند. پس برای اینکه لذت بیش‌تری از دارک زون‌ها ببرید، پیشنهاد می‌کنم دیویژن ۲ – The Division 2 را همراه‌با دوستان‌تان تجربه کنید یا اینکه حداقل ازطریق قسمت مچ‌میکینگ بازی که از قضا عملکرد خوب و سریعی هم دارد، با بازیکنان تصادفی تیم تشکیل داده و سپس وارد دارک زون شوید. اما دی ویژن ۲ – The Division 2، جدا از حالت دارک زون یک بخش چندنفره دیگر به نام کانفلیکت هم دارد؛ بخشی که بیشتر حس و حالی شبیه به بازی‌های شوتر رایج ارائه می‌کند و در دو حالت در دسترس است؛ حالت اول که در آن باید اقدام به کشتن اعضای تیم حریف کنید و هر تیمی که زودتر تعداد ریسپان‌هایش به صفر برسد بازنده است و حالت دومی که در آن باید اقدام به کنترل نقاط مشخص‌شده روی نقشه و کسب امتیاز کنید. این بخش از بازی هم مخصوصا به‌عنوان یک استراحت در لابه‌لای تجربه بخش داستانی و دارک زون جذاب است و ارزش بازی کردن را دارد.

خلاصه تمام مواردی که تا اینجا در موردشان صحبت کرده‌ایم، اینکه دیویژن ۲ – The Division 2 یک بازی بی‌نهایت کامل و مملو از انواع و اقسام محتویات است و همین هم باعث می‌شود تا شما با هر سلیقه‌ای، بتوانید از این اثر لذت ببرید. اگر به‌دنبال یک بازی صرفا با مراحل اصلی و فرعی مناسب هستید، دی ویژن ۲ – The Division 2 شما را راضی خواهد کرد و خب اگر به‌دنبال اثری Co-Op یا با تجربه PvP غنی می‌گردید، باز هم ساخته استودیو مسیو موارد جذابی برای ارائه کردن به شما دارد. تمام این‌ها باعث شده‌اند تا دیویژن ۲ – The Division 2 همان تجربه‌ای باشد که از نسخه اولش هم انتظار داشتیم و خب سازندگان همان‌طور که قبلا در صحبت‌هایشان هم اشاره کرده بودند، با درس گرفتن از بازخورد‌های کاربران نسبت به نسخه اول، یک تجربه شوتر / نقش آفرینی فوق‌العاده خلق کرده‌اند و قطعا با شناختی که از یوبی‌سافت داریم، این بازی به مرور زمان بهتر و تکمیل‌تر هم خواهد شد.

اما حال که در مورد اکثر ویژگی‌های دی ویژن ۲ – The Division 2 صحبت کرده‌ایم، بد نیست نگاهی هم به جنبه‌های گرافیکی و صوتی آن داشته باشیم؛ موتور اسنودراپ مثل نسخه اول در این نسخه هم استفاده شده و البته این بار استودیو مسیو ازطریق آن فضایی متفاوت خلق کرده است. برخلاف دیویژن ۱ – The Division 1 که در شهر نیویورک برفی جریان داشت، این بار به واشنگتن می‌رویم که سازندگان سعی کرده‌اند آن را تا حد ممکن شبیه به واشنگتن واقعی طراحی کنند و البته که حس و حال دنیایی را که تحت‌تاثیر ویروس قرار گرفته هم در آن قرار بدهند. خب راستش را بخواهید استودیو مسیو تا حد خیلی زیادی هم در این کار موفق ظاهر شده و با اینکه اتمسفر بازی متفاوت از نسخه اول است که از این حیث عملکرد خیلی خوبی داشت،‌ اما هنوز هم شاهد حس و حال تاثیرگذاری هستیم و سازندگان موفق شده‌اند آن هرج و مرجی را که در چنین دنیایی رخ می‌دهد، به بهترین شکل به‌تصویر بکشند. علاوه‌بر این دی ویژن ۲ – The Division 2 از نظر هنری هم واقعا زیبا است؛ طراحی ساختمان‌های شهر و معماری خاص آن‌ها به زیبایی صورت گرفته و حتی تنوع خوبی هم در زمینه محیط‌ها شاهد هستیم. بااین‌حال دیویژن ۲ – The Division 2 یک سری مشکلات فنی دارد که به احتمال زیاد این موارد به موتور ساخت آن مربوط می‌شوند؛ برای مثال هنوز هم مثل نسخه قبلی شاهد دیر لود شدن بافت‌ها هستیم که باعث می‌شوند برای چند ثانیه همه‌چیز کیفیت بسیار پایینی داشته باشد. یا حتی طراحی چهره شخصیت‌های بازی هم آنطور که باید کیفیت مناسبی ندارد و خیلی برای اثری که در سال ۲۰۱۹ منتشر شده مناسب نیست. باگ‌ها هم که بخشی انکارنشدنی از بازی هستند و حتی ممکن است مثلا وسط یک درگیری، در یک دیوار نامرئی گیر کنید و به همین دلیل کشته شوید! اما خب خوشبختانه حداقل در تجربه من از بازی، این باگ‌ها به جز چند بار اختلالی در تجربه بازی ایجاد نکردند و صرفا یک مشکل بصری بودند. دی ویژن ۲ – The Division 2 همچنین از حیث صوتی هم عملکرد خوبی دارد و مخصوصا صداگذاری‌های مربوط‌به سلاح‌ها و انفجار‌ها به‌خوبی صورت گرفته‌اند.

بررسی بازی دی ویژن 2 - The Division 2

در مجموع، استودیو مسیو با دیویژن ۲ – The Division 2 یک اثر بسیار خوش‌ساخت خلق کرده است که هم یک شوتر جذاب است و هم تجربه نقش آفرینی بسیار کاملی به‌حساب می‌آید. دیویژن ۲ – The Division 2 با این هدف ساخته شده تا مدت زمان خیلی طولانی تجربه شود و به جرات می‌توانم بگویم که در این هدف هم موفق می‌شود. چرا که پس از گذشت چیزی در حدود ۴۰-۵۰ ساعت از بازی، باز هم خیلی از ویژگی‌های آن برای مخاطب تازگی خواهند داشت. پس اگر کوچک‌ترین علاقه‌ای به سبک‌های مذکور داشتید، تجربه دی ویژن ۲ – The Division 2 را از دست ندهید. منبع: زومجی/

4/5 - (21 امتیاز)

متاکرایتیک

میانگین امتیاز بازی
۸.۵
  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
قبلی «
بعدی »

۲۴ دیدگاه در حال حاضر

  1. یوبیسافت به درون خوبش برگشته و داره بازی های خیلی خوبی منتشر میکنه امیدوارم far cry و Assassin’s Creed بعدی هم بازم خوب باشن

  2. خیلی حس بدیه که کلی منتظر باشی بعد بفهمی سروراش تو ایران کار نمیکنه ????در هر صورت مرسی از سایت سه گوش که در هر حالتی بازی هارو بررسی میکنه

  3. باورم نمیشه?این واقعا بازی یوبیسافته?یعنی واقعا نمرات و نقدهارو که دیدم شوکه شدم چون اصلا انتظار نداشتم خوب از آب در بیاد مخصوصا به خاطر نمایش هایی که ازش دیده بودم گفتم اینم یکی دیگه از همون بازی هاشه که فقط ظاهرش و تریلرش قشنگ

  4. ۲۰۱۹ از لحاظ گیم و سینما تا الان خیلی خوب بوده و قرار بهترم بشه. دویل می کرای ۵ رزیدنت اویل ۲ سکیرو همه شاهکار شدن به زودی مورتال کمبت ۱۱ داریم….بازی واکینگ دد تل تیل هم دیروز اپیزود اخرش اومد که یه پایان عالی بود????

  5. با اینکه اصلا از تغییراتی که تو فارکرای و اساسین کرید ایجاد کردن خوشم نیومد ولی یوبیسافت خیلی بهتر از قبل شده و کیفیت بازی هاش رو به افزایشه البته همچنان باگ ها هستن?

  6. اووووووووووووووووف. بازگشت اسطوره به دوران اوج ??

  7. یوبیسافت جون مادرت همین فرمون برو . داری خوب پیش میری?

  8. اکثر بازی های یوبیسافت …واقعا سرگرم کنندن …ولی شاهکار نیستند

  9. طبق تجربه ۴ ساعته من از بازی اگه بتونید بادوستاتون به صورت co op بازی کنید بازی یکی از لذت بخش ترین ها براتون میشه..ولی اگه به صورت solo (تک نفره ) هوش مصنوعی ضعیف دشمنا بیشتر به چشمتون میاد و از بخش?

  10. ای کاش فارکرای و بلک اپس ۴ نمی خریدم این خیلی بهتره

  11. جزئیات محیط دیوانه کننده اس. من که کف کردم???? . همین محیط رو اگه یه استودیو دیگه غیر یوبی درست میکرد الان همه میگفتن شاهکار گرافیکی نسل ۸???

  12. یوبی باگ…انتم شاهکار این بازی اه … اصن هرچی شما بگین

  13. خیلی خوبه که یوبیسافت داره به دوران اوجش بر می گرده

  14. چندین بار این سوال رو پرسیدم ولی جوابی ندیدم، چرا بازی های مولتی پلتفرم همیشه روی پلی ستیشن ۴ بررسی میشن؟ مثلا همین بازی روی پی سی و اکس باکس هم هست. من ندیدم تاحالا بازی های مولتی پلتفرم روی کنسول دیگه یا پی سی نقد بشه. دلیل آیا محدود بودن بازی ها برای سایر کنسول هاس یا چیز دیگه ایه؟ خیلی بندرت این کار صورت میگیره

  15. بازی خوبیه ولی میگم پیر میشیم و این یوبی سافت کی میخواد باگ رو کنار بزاره ?

  16. باریکلا یوبیسافت…اون از اودیسه.اینم از دیویژن….دمشون گرم . بلاخره به راه راست هدایت شدن????

  17. عجب کاری شدا ! Anthem که نه Division که نه یه Battlefield V مونده که اگه اونم تحریم شیم باید کنسولو ببوسیم بزاریم کنار

  18. یوبی سافت کم کم داره به خودش میاد درسته متای بازی خارق العاده نیست اما نمرات کاربران که بازی برای سرگرم شدن اونا ساخته شده یک بازی خارق العاده رو نوید میده

  19. فعلا پولمو دادم بتل ازش لذت میبرم اگه قیمتش بیاد پایین میخرم اگرم نیاد قیدشو میزن

  20. سلام دو نفر میتونن با یک سیستم کوآپ بازی کنن یا باید دو سیستم جدا باشه؟

  21. Buying Tadalafil Without A Prescription ethelefelf – generic cialis for sale smaliasosy Viagra Online Legitimate Resources Tymnmift Iodili Kamagra Pharma

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

داغ‌ترین بحث‌ها

تازه های بازی

جدیدترین مطالب فیلم و سریال

ترسناک‌ترین‌ها